HU
Magyar
HU
Magyar
GB
ENG
Weboldal címe
Weboldal alcíme
Egyedi LED Kandeláber Mosonmagyyaróvár  
Kattints a módosításhoz

Bemutatkozás...rólunk...

Szakítunk a hagyományos bemutatkozással. Szakítunk az ömlengéssel, szakítunk azzal, hogy itt csak a szokásos dolgot irjuk le. Itt jönne az, hogy 2011-ben alakultunk stb...célkitüzésink...Megosztom Önökkel azt, hogy milyen filozófia alapján dolgozunk.

A filozófiánk, hogy a lámpatest egy eszköz! A jó világításhoz kell, de a jó világításhoz egy szemlélet, szakértelem tapasztalat is kell. Ennek végeredménye egy jó világítás. Tehát nem lámpatestet adunk el.

Megoldást...Amihez kell a partnerünk amihez kell hogy együtt gondolkozzunk és mindent megtudjunk a körülményekről és ehhez tervezzünk egy jó világítást és töltsük meg tartalommal.

Magyar fejlesztésű termékek

Lámpatesteink saját tervezésű, fejlesztésű berendezések.

Lámpatesteinkben Cree és OSRAM LED-eket alkalmazunk.

Működtető elektronika a magyarországi gyártó partnerünk a LIGHTRONIC Kft. által gyártott driverek.

Ezért büszkék vagyunk arra hogy mind a tervezés mind a felhasznált anyagok tekintetében MAGYAR TERMÉKnek mondhatjuk lámpatesteinket.Magyar gyártás 

Minden lámpatestünket Magyarországon fejlesztjük és gyártjuk. Magyarországi forgalmazása cégünk feladata.   Várjuk viszonteladók, kivitelezők jelentkezését a termékek értékesítésével kapcsolatban.

Várjuk továbbá tervezők jelentkezését a lámpatesteink tervezésével kapcsolatban. Természetesen tervezői háttér szolgáltatást biztosítunk.


Partnereink 

Lightronic
Lightronic

Akik a lámpatesteinket tervezték: